Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Zwanger2019-03-15T13:23:11+00:00

Zwanger

Je bent zwanger. In blijde verwachting. Er groeit een baby in jouw buik. Misschien weet je al of het een jongen of een meisje wordt. Je koestert dat kleintje. Heel vaak streel je over je buik. Telkens spreek je het lieve woordjes toe. Misschien zing je wel voor jouw kleintje of lees je al verhaaltjes voor. Je houdt nu al van haar/hem. Wat verlang je naar de dag dat je jouw kleintje in je armen kunt sluiten. Jouw geluk kan niet stuk! Je hebt dromen en verwachtingen voor jouw kleintje.

Zwanger! Misschien ben je online van alles aan het opzoeken. Waar moet je allemaal aan denken. Wat moet je allemaal regelen. Hoe groot is je baby nu gegroeid? In je hoofd ben je bent bezig met de inrichting van het kamertje. Ook kun je het niet laten om alvast kleertjes te kopen. Al jouw gedachten zijn verweven met jouw baby die eraan komt.

De zwangerschap is een prachtige tijd. Een tijd van verwachten, van dromen, van koesteren, van geluk. Al die prachtige momenten wil je niet vergeten. Je prent ze in jouw geheugen voor later.

Door een fotosessie te maken, leg je deze dierbare momenten van zwanger zijn vast. Vergeten zul je ze dan niet meer. Je krijgt prachtige foto’s om alles te kunnen herinneren.

Een zwangerschapssessie kun je van jou alleen laten maken.  Ook samen met jouw partner of met het hele gezin. Want verwachten en zwanger zijn doe je samen!

zwanger
zwanger | gezin
zwanger | gezin
zwanger | stel
zwanger | gezin

De foto’s zijn écht mooi geworden!!

José

Je hebt het ons erg moeilijk gemaakt om een keuze te maken. Wat een mooie foto’s!

Chantal
error: Content is protected !!