Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Voorstellen2020-02-14T15:04:22+00:00

Woonplaats
Amsterdam is mijn woonplaats. Ik ben getrouwd met Michiel en heb 3 volwassen kinderen, 2 schoondochters en 5 kleinkinderen. Ik ben fulltime fotograaf van GrryFotografie. Ik ben een gecertificeerd MomentDesign Fotograaf. Ik ben aangesloten bij het Moment Design Collectief

Passie
Ik loop graag met mijn camera rond. Als ik fotografeer, voel ik me gelukkig. Wat is er veel moois te zien! Al die schoonheid van de wereld om me heen fascineert me. Het is mijn passie om die prachtige momenten in beelden te vangen. Dat zijn ook jullie als gezin, familie, stel, of jij alleen. Ik stel het mijn doel om jou op je gemak te laten voelen voor de camera. 

Herinneringen
Zijn jullie verliefd, zwanger, kersverse ouders of hebben jullie iets te vieren? Dan gaan we daar prachtige momenten van maken en mooie herinneringen creëren. Jullie gaan samen heel veel lachen en ook intens van elkaar genieten. Ik verzeker je,  dat iedereen een geweldig leuke tijd zal hebben.

Echt
Tevens zorg ik ervoor, dat je je op je gemak voelt. Zelfs als je helemaal nerveus wordt van camera’s. Het wordt zo heel anders dan je gewent bent. Je gaat echt die camera vergeten. Hierdoor kom je heel natuurlijk op de foto, gewoon zoals je echt bent. Heel graag wil ik jou echt spontaan en stralend op de foto zetten. Je kunt gewoon jezelf zijn!

Probeer het
Wil jij dit graag? Laten we elkaar ontmoeten. Dat lijkt me echt enorm leuk. Laat je naam en telefoonnummer achter onderaan deze pagina. 

Gecertificeerd Moment Design
error: Content is protected !!