Even Voorstellen


Amsterdam is mijn woonplaats. Met Michiel ben ik getrouwd en samen hebben we 3 volwassen kinderen, 2 schoondochters en 5 kleinkinderen. Ik ben fulltime fotograaf van GrryFotografie. Sinds 2017 ben ik een gecertificeerd MomentDesign Fotograaf. Volgens de technieken van Moment Design doe ik de fotoshoots. Daarbij heb ik me aangesloten bij het Moment Design Collectief

Mijn Passie
Ik loop graag met mijn camera rond. Als ik fotografeer, voel ik me gelukkig. Wat is er veel moois te zien! Al die schoonheid van de wereld om me heen fascineert me. Het is mijn passie om die prachtige momenten in beelden te vangen. Dat zijn ook jullie als gezin, familie, stel, of jij alleen. Ik stel het tot mijn doel om jou op je gemak te laten voelen voor de camera. 

Herinneringen
Zijn jullie verliefd, zwanger, kersverse ouders of hebben jullie iets te vieren? Dan gaan we daar prachtige momenten van maken en mooie herinneringen creëren. Jullie gaan samen heel veel lachen en ook intens van elkaar genieten. Ik verzeker je, dat iedereen een geweldig leuke tijd zal hebben.

Echt
Tevens zorg ik ervoor, dat je je op je gemak voelt. Zelfs als je helemaal nerveus wordt van camera’s. Het wordt zo heel anders dan je gewent bent. Je gaat echt die camera vergeten. Hierdoor kom je heel natuurlijk op de foto, gewoon zoals je echt bent. Heel graag wil ik jou echt spontaan en stralend op de foto zetten. Je kunt gewoon jezelf zijn!

Verder dan Voorstellen
Wil jij dit graag? Laten we elkaar ontmoeten. Dat lijkt me echt enorm leuk. Laat je naam en telefoonnummer achter onderaan deze pagina. 

Gecertificeerd Moment Design