Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
The Playful Heart Fotografie2019-03-14T09:38:28+00:00

The Playful Heart Fotografie

The Playful Heart Fotografie is een fotografeer techniek. Hierdoor worden kinderen speels en spontaan op de foto gezet.

Ik werk in elke familie fotosessie vanuit het kind. De grootste prioriteit daarbij is dat het kind vertrouwen schenkt aan de fotograaf. Daarom wordt vooraf de uiteindelijke fotosessie tijd in de kinderen geïnvesteerd. Zo wordt hun veiligheid geboden en hun vertrouwen gewonnen. De kinderen krijgen de volle aandacht. Op speelse wijze worden ze bij de fotosessie betrokken. De kinderen zullen zich op hun gemak voelen en een geweldige tijd hebben. We maken eigenlijk geen foto’s meer, maar we zijn meer spelletjes aan het spelen.

Vaak zit er een wedstrijdelement in een fotosessie met kinderen verwerkt. De kinderen spelen tegen de ouders. De ouders worden uitgedaagd door de kinderen. Daarmee wordt  het spannend gemaakt. Het gaat om punten verdienen. Wie winnen er dan eigenlijk? Natuurlijk de kinderen!

We gaan veel bewegen en spelletjes spelen. Ondertussen maak ik dan de foto’s. Daardoor krijgen de foto’s een speels en ongedwongen karakter. De gezelligheid, het plezier, de intensiteit en de liefde tussen de kinderen en de ouders worden zo op de foto gezet. Het wordt vooral een feestje! Waarbij we avonturen beleven.

Hierbij is de “magical bag” een onderdeel van de magie achter de fotosessie. In de magical bag zitten mijn vriendjes: Simmi, Kiki en Slapie. Mijn hulpjes, die ervoor zorgen dat de kinderen in mijn lens zullen kijken. Verder heb ik allerlei dingen in de magical bag.  Dit zijn ideeën voor spelletjes. Bij elke fotosessie zullen er spulletjes uit de tas komen. Alles om elk kind zich te laten inspireren en zich te laten uit te dagen. Elk kind komt aan zijn trekken. Ik doe er alles aan zodat het een leuke tijd wordt. 

Als gezin zullen jullie vooral gaan genieten. Jullie zullen met elkaar bezig zijn. Ondertussen spelen jullie allerlei spelletjes. Daar krijgen jullie van mij de opdrachten voor.

The Playful Heart Fotografie techniek is vanuit Moment Design ontwikkelt door Juliana Wiklund. Zij is een familiefotograaf in Zweden. Bij Juliana heb ik een training gevolgd in The Playful Heart techniek. Ook ben ik door Karin Verhoog, familiefotograaf, Moment Design en Playful Heart teacher, persoonlijk gecoacht. Daardoor heb ik de techniek goed aangeleerd.

the playful heart fotografie
the playful heart fotografie
the playful heart fotografie
the playful heart fotografie
the playful heart fotografie
the playful heart fotografie
error: Content is protected !!