The Playful Heart Fotografie

Speels en spontaan
The Playful Heart Fotografie is een fotografeer techniek. Hierdoor worden kinderen speels en spontaan op de foto gezet.

Vertrouwen krijgen
Ik werk in elke familie fotosessie vanuit het kind. De grootste prioriteit daarbij is dat het kind vertrouwen schenkt aan de fotograaf. Daarom wordt vooraf de uiteindelijke fotosessie tijd in de kinderen geïnvesteerd. Ik bied hen veiligheid en zal hun vertrouwen winnen. De kinderen krijgen de volle aandacht. Op speelse wijze worden ze bij de fotosessie betrokken. De kinderen zullen zich op hun gemak voelen en een geweldige tijd hebben. We maken eigenlijk geen foto’s meer, maar we zijn meer spelletjes aan het spelen.

Elk kind mag gewoon zichzelf zijn
Ik heb jarenlange ervaring in het werken met kinderen en tieners. Ondermeer heb ik zestien jaar lang gewerkt op een kinderdagverblijf als pedagogisch werker. Ik vind het belangrijk dat een kind zichzelf mag zijn. Of een kind nu verlegen, enthousiast of opstandig is, ik zal er voor zorgen dat ze zich betrokken voelen en plezier zullen hebben.

Uitdagend
Vaak zit er een wedstrijdelement in een fotosessie met kinderen verwerkt. De kinderen spelen tegen de ouders. De ouders worden uitgedaagd door de kinderen. Daarmee wordt  het spannend gemaakt. Het gaat om punten verdienen. Wie winnen er dan eigenlijk? Natuurlijk de kinderen!

Samen plezier maken
We gaan veel bewegen en spelletjes spelen. Ondertussen maak ik dan de foto’s. Daardoor krijgen de foto’s een speels en ongedwongen karakter. Ik zet de gezelligheid, het plezier, de intensiteit en de liefde tussen de kinderen en de ouders op de foto. Het wordt vooral een feestje! Waarbij we avonturen beleven.

Inspirerend
Hierbij is de “magical bag” een onderdeel van de magie achter de fotosessie. In de magical bag zitten mijn vriendjes: Simmi, Kiki en Slapie. Mijn hulpjes, die ervoor zorgen dat de kinderen in mijn lens zullen kijken. Verder heb ik allerlei dingen in de magical bag.  Dit zijn ideeën voor spelletjes. Bij elke fotosessie zullen er spulletjes uit de tas komen. Alles om elk kind zich te laten inspireren en zich te laten uit te dagen. Elk kind komt aan zijn trekken. Ik doe er alles aan zodat het een leuke tijd wordt.

Samen genieten
Als gezin zullen jullie vooral gaan genieten. Jullie zullen met elkaar bezig zijn. Ondertussen spelen jullie allerlei spelletjes. Daar krijgen jullie van mij de opdrachten voor.
The Playful Heart Fotografie techniek is vanuit Moment Design ontwikkelt door Juliana Wiklund. Zij is een familiefotograaf in Zweden. Bij Juliana heb ik een training gevolgd in The Playful Heart techniek. Ook ben ik door Karin Verhoog, familiefotograaf, Moment Design en Playful Heart teacher, persoonlijk gecoacht. Daardoor heb ik de techniek goed aangeleerd. En zij heeft de behind the scene foto’s verzorgd!

Blijvend herinneren
Ik zie er enorm naar uit om met jullie gezin samen veel plezier te maken en samen te gaan genieten. Hoe waardevol is dat om als gezin samen kostbare en waardevolle tijd door te brengen. En dat samen blijvend te herinneren.

the playful heart fotografie
the playful heart fotografie
the playful heart fotografie|GrryFotografie|Amsterdam Noord|NDSM
the playful heart fotografie |GrryFotografie |Amsterdam
The Playful Heart Fotografie
the playful heart fotografie
the playful heart fotografie|familiefotografie|GrryFotografie|Amsterdam
the playful heart fotografie
the playful heart fotografie
tweeling meisjes NDSM Werf|GrryFotografie|Amsterdam Noord
tweeling meisjes | NDSM werf| Amsterdam Noord | GrryFotografie