Project omschrijving

Newborn Fotografie.

Daar is jullie baby dan! Jullie hebben 9 maanden uitgekeken naar de komst van jullie baby. Wat genieten jullie van elkaar. Jullie kleintje is zó prachtig! Jullie zijn geobsedeerd door de kleine bewegingen van het gezichtje, door de kleine vingers en tenen, of door de kleine geluiden die jullie baby maakt. Dit is het begin van een hopeloze verliefdheid op jullie kleintje. De verzorging van jullie hummel houdt jullie dag en nacht bezig. Jullie knuffelen heel veel samen. Het liefst houdt je jullie kleine man of vrouw de hele dag in je armen. Deze momenten willen jullie niet vergeten. Stond de tijd maar even stil!

Bij een newborn fotosessie kom ik bij jullie thuis. Daar waar de omgeving vertrouwd is. Alle mooie spulletjes, die jullie met zorg hebben uitgekozen voor jullie baby, vormen een mooie achtergrond van de foto’s. Die prachtige momenten, die jullie niet willen vergeten, gaan we samen vastleggen. Het worden kostbare herinneringen.

Tijdens de fotosessie staat het ongeposeerd en spontaan op de foto gaan centraal. Jullie samen met jullie kleintje zijn de hoofdrolspelers. Het nieuwe geluk, de warme liefde, die hechte band tussen jullie gezin leg ik vast op de foto. Je kunt samen genieten van jullie pasgeboren baby.

We nemen alle tijd voor het maken van de foto’s. Tussendoor kan jullie baby gevoed of verzorgd worden. We doen er alles aan zodat jullie baby zich fijn en comfortabel voelt.

Wil jij ook een newborn sessie zonder dat je hoeft te poseren, laat dan je telefoonnummer onderaan deze pagina achter. Dan neem ik contact met jullie op. Ik kijk er naar uit om met jou of jullie kennis te maken.

baby liggend ongeposeerdnewborn|nieuwsgierigongeposeerde newborn fotografiebaby ongeposeerdkusje voor baby broertjebaby kijkt