Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Ouder en Kind2019-02-22T15:56:18+00:00

Ouder-en-Kind Fotosessie

Het simpele vertrouwen van een kind in zijn ouders maakt op mij altijd indruk. Ik wil die blik in hun ogen op mijn foto’s weergeven. Een kind kan zich vol overgave aan zijn papa of mama geven.

Gedragen worden door jouw papa of mama is toch geweldig! Hun sterke armen om jouw heen. Het plekje waar je veilig bent. Rustend op hun schouders. De plaats waar je op je gemak bent. Omringd door hun liefde. Weten dat je niet alleen bent.

Samen met je papa of mama zoveel plezier maken dat het schaterlachen niet meer ophoudt. Golven van geluk overspoelen je dan.
Daardoor sta ik met een enorme grote grijns op mijn gezicht te fotograferen.
Mijn hart maakt dan een sprongetje. Wat vind ik dat kostbaar om mee te maken.

Elk kind is uniek. Ieder kind heeft het nodig om te horen hoe bijzonder en hoe geweldig het is. Het mag zijn wie hij/zij is. Daar hoort ook één op één aandacht van een ouder bij. Jouw kind de volle aandacht geven. Jouw kind krijgt bevestiging. Ook jouw bemoedigende woorden zijn belangrijk. Jouw kind kan dan groeien in zelfvertrouwen en eigenwaarde. Het gaat dan vol zelfvertrouwen in het leven staan. Jij als ouder kunt dat geven.

Een ouder-en-kind fotosessie past daarbij. Tijdens de fotosessie krijg je alle gelegenheid om die volle aandacht aan jouw kind te geven. Op een speelse manier gaan we daar vorm aan geven. Er is ook tijd om te vertellen hoe trots je bent op jouw kind. Wat een mooie bemoediging voor jouw kind! We gaan samen bewegen en veel plezier maken. Het wordt een mooie ochtend of middag om samen met jouw kind door te brengen. Er wordt een mooie herinnering gecreëerd. Want foto’s met mama of met papa erop is het mooiste geschenk dat jij jouw kind kunt geven. Een prachtig aandenken voor later!

ouder-kind fotosessie | kostbaar aandenken
ouder-kind fotosessie | kostbaar aandenken
ouder-kind fotosessie | kostbaar aandenken
error: Content is protected !!