Moment Design Fotografie

Tijd ontglipt ons
Niet te geloven hoe snel de tijd vliegt. De tijd lijkt soms als zand door mijn handen weg te glippen. Daarbij kost het me de grootste moeite om die fijne herinneringen vast te houden. Ik wil niet, doordat de tijd omvliegt, aan die prachtige en kostbare momenten voorbijgaan. Ik wil die momenten me blijvend kunnen herinneren. 

Koesteren van momenten
Heb jij dat ook, dat je kostbare momenten wilt koesteren? Die lieve knuffel van je kind, die mooie blik in zijn ogen. Een zoen vol liefde. Die diepe blik terwijl je elkaar aankijkt. Je wilt die momenten niet vergeten, toch?
Konden we de tijd maar even stilzetten. Dan kunnen we intens blijven genieten. Genieten van die prachtige momenten van geluk samen. Die momenten waarop je elkaars liefde kunt proeven en ervaren.

Moment Design Fotografie
Dat kan met de Moment Design Fotosessies. Een Moment Design fotosessie is geen gewone fotosessie. Het is even stilstaan bij alles wat je hebt, je leven, je liefde, alles waar je van houdt. Je haalt mooie herinneringen op en gaat ze samen delen. Het is een unieke ervaring. We gaan niet poseren en een cheese-smile maken. Een moment Design fotosessie is echt totaal het tegenovergestelde. Moment Design is ontwikkeld door de Canadese fotograaf Jesh de Rox. Het is een techniek die helpt om mensen op hun gemak te stellen en echte emoties naar boven te halen. 

Beleef mooie momenten samen
Ik zal jullie begeleiden tijdens de fotosessie om mooie momenten te creëren. Je zult door allerlei momenten meegevoerd worden. We maken plezier, zullen veel lachen, maar zullen ook stilstaan bij intensere gevoelens, zoals liefde, warmte, geluk en ontroering.

Fotosessies voor iedereen
De sessies kunnen alleen of met diegenen, die jou zo na aan het hart liggen. Zo doe ik prachtige sessies van koppels, portrettenfamilies, gezinnenkinderen, tieners newborn 
en zwangerschap.

Herinneren maakt dat de tijd stilstaat
We gaan er samen alles aan doen, zodat je deze momenten niet zult vergeten. We maken prachtige foto’s waarmee jij jouw momenten kunt koesteren. Hoe mooi is het als je later naar jouw foto’s kijkt en dan die liefde van jullie onderlinge band of dat moment van intens geluk je weer herinnert? Dan staat de tijd echt even stil!

Moment Design Fotografie
Moment Design Fotografie
Moment Design

Lieve Gerry, Bedankt voor de mooie fotosessie die Ed en ik hebben mogen ontvangen. De foto’s zijn fantastisch en heel intens.

Sonja

Wat hebben mijn vrouw en ik genoten van de Moment Design sessie in de betekenisweek die ons werd aangeboden door Gerry

Ed