Gezin en tiener

Tieners en een foto maken
Met het gezin en tiener op de foto. Dat gaat niet altijd even makkelijk. De tienertijd kan ingewikkeld zijn. Toch is het ook een prachtige periode. Deze tijd is het ook waard om met het gezin en tiener op de foto te gaan. Tieners zijn soms nog een klein kind. Daarnaast zijn ze ook hard onderweg om jong volwassen te worden. Ze kunnen stoer zijn, maar ook heel erg aanhankelijk en kwetsbaar.

Tieners en hun uiterlijk
Ze zijn zich enorm bewust van hun uiterlijk. In deze perioden staan puistjes, beugels, kleding, make-up centraal. Hun lichaam verandert snel. De hormonen gieren door hun lijf. De groepsdruk van medetieners is enorm hoog. Ze staan onder druk om erbij te horen en vooral niet buiten de groep te vallen. Ze zijn eigenzinnig of kunnen zich achter een onverschillige houding verschuilen. Vaak hebben tieners een uitgesproken mening over van alles. Daardoor is het vaak lastig om hen op een foto te krijgen. Of om hen te betrekken bij een fotosessie.

Tieners en selfies
Er zijn ook tieners die niets liever doen dan selfies maken. Miljoenen tienermeisjes leggen dagelijks op Instagram hun leven vast. Maar wat als jouw tiener nu net een tiener is die niet graag op een foto gaat? Wat als jij spontane foto’s wilt van jullie gezin met jouw tiener? Maar jij krijgt het nooit voor elkaar. Laat mij jou dan helpen.

Tiener bepaalt de sfeer van de foto’s
Ik vind het een leuke uitdaging en ook heerlijk om een tiener zoals ze echt zijn op de foto te zetten. Doordat ik the Playful Heart techniek gebruik, wordt het gezin en tiener spontaan op de foto gezet. De persoonlijke uitstraling van de tiener komt op de foto. Jouw tiener krijgt niet het gevoel dat het op de foto moet, maar dat het mag. De tiener krijgt de volle aandacht. Hij/zij bepaalt zelf heel veel tijdens de fotosessie. Zoals bijvoorbeeld het meebepalen waar de fotoshoot met het gezin en tiener gehouden wordt en wat iedereen draagt. Zo krijgen de foto’s die uitstraling waarmee jouw tiener tevreden mee kan zijn.

Tiener en aandacht
Doordat er wedstrijdelementen in de fotosessie zitten, raakt een tiener geïnteresseerd.  Ze voelen zich juist uitgedaagd.  Die uitdaging wil jouw tiener graag aangaan. We gaan veel lol maken. Er is ook ruimte om mooie intense momenten te creëren. Daarbij zal jullie liefde onderling als gezin centraal staan. Hoe mooi is het als jullie tiener te horen krijgt dat het geliefd wordt door zijn ouders in deze voor hem/haar turbulente periode?

Gezin en tiener zijn het waard 
Deze echte emoties komen dan op de foto’s. Wat een prachtige herinneringen maken jullie als gezin dan. Want ook de tienertijd is het waard om het gezin op de foto te zetten.

gezin en tiener
gezin en tiener
gezin en tiener
gezin en tiener
gezin en tiener