Baby op komst!

Er is een baby op komst! 24/7 zit de baby in jouw buik. De baby zit er veilig, knus en lekker warm. Van dag tot dag vinden er veranderingen plaats. De baby groeit en ontwikkelt zich, en dat 40 weken lang.

Rond de 18 weken ga je de baby op komst voelen bewegen. Eerst zijn het lichte fladders. Maar het gaat steeds meer duwen tegen je buikwand aan. In de laatste weken kun je de hele buik zien bewegen als de baby zich beweegt. Er kunnen hele bulten van de billen of knobbels van de hielen of ellebogen verschijnen. Door je buik te strelen, zal de baby op jouw hand reageren.

Tijdens de zwangerschap koester je de baby. Je houdt het dicht aan je hart. Je gaat een emotionele band ontwikkelen met je baby op komst.

Jouw baby is op komst! Dan kun je niet wachten tot de baby in jouw armen ligt. Je kijkt reikhalzend uit naar het moment van de geboorte.

Ondertussen ga je allerlei voorbereidingen treffen voor de baby. Je leest alles wat los en vast zit. Misschien neem je een abonnement op een tijdschrift, zoals Ouders van Nu. Je wordt een expert op het gebied van een baby op komst! Je struint alle websites af. Je vindt allerlei tips en weetjes.

Je gaat een plekje inrichten voor de baby op komst. Of dit nu een kamertje is of een klein plekje. Je gaat een bedje uitkiezen, een kinderwagen, een autostoeltje, een commode, kleertjes, ed. Wat heeft een baby op komst wel niet allemaal nodig?

Ook een fotoshoot hoort daarbij. Die prachtige buik, die jouw baby op komst symboliseert, wil je op de foto! Je maakt prachtige herinneringen om jouw zwangere buik en daarbij het tijdperk van wachten, verwachten, verlangen, uitzien, uitkijken, tegemoetzien, hopen, mijmeren, fantaseren en dromen over de baby, op de foto te zetten. Zo maak je van de zwangerschap een levende herinnering. Tijdens de zwangerschap ben je bezig om voor jouw baby opkomst een hartverwarmend thuis te maken. Je wilt jouw baby verwelkomen. Maak die herinneringen beeldend met een prachtige shoot. Zie ik jou en jouw baby op komst voor de camera? Plan snel een datum in!

baby op komst - zwangere vrouw op brugbaby op komst- your soul is made of stars- zwangere buikzwangereenjoying pregnancyhappy to be pregnantbaby kleertjes-baby op komstzwangere buik-babykleertjes- baby op komstzwangere buik van bovenafhold that pregnant belly- baby op komstpregnant lady in legged position